Ürün
Özellikleri
•Özellikle kivi ve sofralık
üzümlerde meyvenin büyüklüğünü ve kalitesini arttıran, bitki büyüme
düzenleyicisidir.
•Meyvenin büyümesine etki ederek meyvenin boyutunu arttırır ve sonuç olarak
üretimde orijinal meyve şeklini, organoleptik özellikleri ve kuru madde içeriği
gibi bitkinin karakteristik özelliklerini korur.
•Bu yüzden elde edilen verim, daha büyük meyveler ve en iyi kaliteyle birlikte
artar.
• MR. KIWI, bitkilerde doğal olarak bulunan sitokinin gibi benzer
şekilde çalışmaktadır, fakat esasen MR. KIWI daha etkilidir.
•Hücre bölünmesi ve hücre uzamasını uyarır ve bu nedenle hücre sayısı ve hücre
duvar kalınlığında bir artışa neden olur.
•Normal koşullar altında meyve kalitesini arttırır ve ürün raf ömrünü uzatır.
•MR. KIWI meyve büyüklüğünü ve kalitesini geliştirmek için mükemmel bir
araçtır.
Uygulama
Meyvelere ve salkımlara direkt spreyleme ile yapılmalı meyveler iyice
kaplanmalıdır.
Akşam saatlerinde ya da serin havada uygulanmalı. Yapraklara uygulamaya gerek
yoktur bu mali açıdan külfet getirir MR. KIWI sizi ve cebinizi düşünür.
Sofralık Üzüm
•MR. KIWI, tane dokusunda hücre büyümesini ve bölünmesini uyardığı için
olumlu olarak bütün salkımda büyümeye neden olur. Sonuç olarak toplam verim
yükselir.
•Tane ağırlığı artar ancak çeşitli özgün özellikleri değişmeden kalır. Örneğin,
salkım ve tane şekli, şeker içeriği, asitlik, Ph ve renkleri.
•MR. KIWI ayrıca hücre duvarının kalınlığını arttırır. Bunun sonucunda
meyvenin dokusu ve sonuç olarak raf ömrü uzamış olur.
•Büyük meyve taneleri olacağı için salkım yoğunluğunu azaltmak için seyreltme önerilir
.
Kivi
•MR. KIWI; Kivi de hücre bölünmesini ve hücre uzamasını uyarır. Bunun
sonucunda meyve boyutu, meyvenin orjinal şekli, organoleptik özellikler ve kuru
madde içeriği gibi tüm karakteristik özelliklerini koruyarak uyumlu bir şekilde
meyvede gelişim yapar. Bu nedenle, daha büyük meyve boyutuyla ve en iyi
kaliteyle elde edilen verim yükselir.
•Ayrıca önemli olarak belirtmekte yarar var, MR. KIWI’ i kivinin
olgunlaşmasını geciktirmez.
•MR. KIWI uygulamanın depolama ve saklamada olumlu etkileri vardır.
İyi bakımı yapılmış meyvelerin raf ömrünün daha uzun olduğu gözlemlenmiştir.
Tavsiye Edilen Uygulama Dozları
Yapraktan: 50-100 gr./100 lt. su
Topraktan: 50-100 gr./da